Sistem de distribuție a aburului pentru abur existent Condair Esco

Sistem de distribuție a aburului pentru abur existent Condair Esco

Produs de calitate superioară

Description

Sistem de distribuție a aburului pentru abur existent Condair Esco. Descriere:

 

Condair Esco este alegerea perfectă pentru incintele unde umidificarea aerului se face prin intermediul distribuției de abur. Acesta efectuează procesul de umidificare utilizând abur preluat dintr-o rețea existentă de alimentare cu abur. Esco asigură controlul precis al debitului de abur și distribuția uniformă și fără condens a acestuia.

Ideal pentru folosirea în spitale, laboratoare și zone de producție care au deja o sursă centrală de abur.

 

De ce Esco?

Sistemul de distribuție a aburului Condair Esco poate distribui între 5 – 1000 kg de abur / oră folosind o singură supapă și 2000 kg de abur / oră dacă două supape sunt legate între ele.

Sistemul este complet adaptabil, acesta poate fi personalizat în funcție de cerințe, iar instalarea și punerea în funcțiune se pot face foarte rapid astfel întreruperea sistemului de ventilație pentru instalarea sistemului de distribuție trece neobservată.

Utilizatorii, contractorii și planificatorii și-au pus încrederea în Condair Esco de acum mulți ani, iar dezvoltatorii de la Walter Meier lucrează neobosit pentru îmbunătățirea tehnologiei implicate. Astfel profitați de ani de experiență și ultimele descoperiri ale cercetării.

Filtrele, separatoarele de apă, precum și canalele de scurgere ale condensului primar și secundar asigură abur curat ( igienic ), fără condens.

Sistemul este compact reprezentând astfel plasarea ideală indiferent de tipul de instalație.

 

 

Lancea brevetată de abur Condair ESCO are duze interioare minuscule care trag abur numai din centrul lăncii de abur, unde este cel mai fierbinte și mai uscat. Acest lucru asigură că orice condens care apare în jurul marginilor exterioare mai reci nu este introdus în conductă.

 

Caracteristici și Beneficii:

 

  • Folosește aburul deja existent pentru umidificare;
  • Capacitate mare de abur de până la 2.000 kg / oră;
  • Funcționează până la 4 bar;
  • Supapa rotativă ceramică se închide absolut etanș și lucrează cu precizie;
  • Design compact
  • Asigură o umidificare fără condens
  • Lancea brevetată cu abur funcționează fără a necesita preîncălzire.

 

Condair ESCO este disponibil în modele din fontă sau oțel inoxidabil cu o varietate de opțiuni de conducte de abur pentru a se potrivi dimensiunilor solicitate și pentru a satisface distanțele de absorbție necesare.

 

Sistemul este disponibil în două variante: ESCO DL40 și ESCO DR73. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați broșura sau să ne contactați.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem de distribuție a aburului pentru abur existent Condair Esco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *