Umidificator Condair-Systems TurboFog

Umidificator Condair-Systems TurboFog

Produs de calitate superioară

Description

Descriere umidificator Condair-Systems TurboFog

Sistemul de atomizare de înaltă presiune Condair-Systems TurboFog este un sistem direct, complex,  care oferă cel mai înalt standard al comfortului și al economiei. Sistemul foloseste apă distilată. (0 microSiemens/cm; 0 grade germane). Apa este atomizată cu ajutorul duzelor patentate cu orificii foarte fine. Cu ajutorul sistemului de înaltă presiune (HighPur) se obține umidificarea extrem de silențioasă si absolut fără picurare.

Acest sistem foarte puternic a fost special creat pentru aplicații industriale unde sunt necesare capacități ridicate de umidificare, iar procesul tehnologic  necesită o umidificare strict controlată și sterilă.
Sistemul de umidificare Condair-Systems Turbofog este recomandat pentru aplicații precum Automotive, camere curate (clean rooms), producție electronice, aerospace.

Condair-Systems este astăzi lider detașat în ceea ce privește umidificarea directă datorită tehnologiei inovative și a mentenanței deosebit de simplă. Design-ul modular și posibilitatea de a combina o multitudine de variante impreuna cu opțiunea de service complet garantează cel mai înalt standard al igienei, eficienței și al tehnicii.

Exemplu schemă amplasare Condair-Systems pentru două incinte:

În schema de mai sus sunt incluse doua HumSpot, două HumPower, un HumCenter, un container HighPur si sistemele de distribuție.

 

Descriere componente:

 

HumSpot:

 • HumSpot servește la monitorizarea umidității relative și dirijează sistemele de atomizare.
 • Umiditatea relativă necesară este setată direct de pe dispozitiv.
 • Umiditatea din interior este măsurată cu ajutorul senzorilor foarte preciși.
 • Valoarea umidității este afișată pe display și apoi comparată cu condițiile țintă. Dacă această valoare este mai mică decât condiția țintă se trimite un semnal către HighPur. Deîndată ce se ajunge la presiunea de operare (85 bar) un semnal este trimis către HumSpot, iar acesta pornește sistemele de distribuție cu ajutorul HumPower. Atunci când condiția țintă este atinsă, HumSpot închide sistemele de distribuție.
 • HumSpot este prevăzut și cu funcția AFWS – cicluri periodice de reîmprospătare apă pentru cazurile în care sistemul stagnează pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel sistemul este în permanență igienic.
 • este protejat IP30.

 

HumPower:

 • HumPower este interfața dintre HumSpot și sistemele de distribuție. Acestea sunt alimentate în funcție de cerință.

 

HumCenter:

 • Humcenter este unitatea centrală de control pentru întregul sistem de umidificare.
 • Aceasta monitorizează și transmite toate datele cu privire la zonele de umidificare și unitățile de distribuție.
 • HumCenter vine cu un card SD.  Pe acest card se pot salva informații (precum umiditatea relativă din încăpere, temperatura pentru diferite zone, erori ce au apărut în timp) si apoi citite și analizate într-un PC.
 • Acesta poate fi conectat și la o interfață BMS (Building management system)

 

HighPur:

 • Sistemul HighPur generează un flux pulsatoriu vibrant. Pompa este acționată de un motor electric și generează presiunea operațională de aproximativ 85 bar (1.232 psi).
 • Traseul apei alimentată este direcționat către un bioreactor. Acesta sterilizează apa cu o intensitate înaltă prin iradiere UVC, care asigură igiena și funcționarea ireproșabilă.
 • La fel ca HumSpot, HighPur este prevăzut cu funcția AFWS – cicluri periodice de reîmprospătare apă pentru cazurile în care sistemul stagnează pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel sistemul este în permanență igienic.

 

Condair-Systems PerPur:

Acest container Pur filtrează majoritatea mineralelor apei curente și produce apă aproape pură (distilată). Cele mai fine impurități și bacterii sunt filtrate, iar concetratul este eliminat.

 

Beneficii:

 • Fără depozite de minerale pe trasee sau duze.
 • Minimizează distribuția mineralelor prin umidificare.
 • Performanță constantă a întregului ansamblu
 • Fără mentenanță pentru operator.
 • 100% igienic – datorită purjării automate.
 • Opțional: bypass pentru utilajele din procesul tehnologic care folosesc apă distilată.

 

Condair-Systems SynPur:

Sinteza conductivitate SynPur este special creată pentru a atinge cele mai exigente cerințe pentru umidificarea cu apă pură (0 microSiemens/cm, 0 grade germane). Special creat pentru aplicații precum: camere curate (clean rooms) , industria electronică, automotive, muzee sau clădiri de birouri.

 

Beneficii:

 • Pentru aplicații extrem de sensibile.
 • Umidificare fără minerale.
 • 100% eficient.

 

Containerele modulare Pur: 

 

Datorită necesităților particulare a fiecărui proces tehnologic, Condair-Systems a creat sistemul modular Pur.

Sistemul de umidificare Condair-Systems Turbofog poate fi achiziționat ca și sistem complet (compus din sistemul de umidificare, cel de distribuție și stația de tratare)

sau

sistemul de închiriere ‘Service Complet‘ pentru toate sistemele Pur cu ajutorul căruia se menține performanța și fiabilitatea sistemelor constantă pe parcursul întregii perioade de viață a sistemului.

Acest serviciu brevetat include:

 

Curățăre și dezinfecție:

Fiecare sistem este dezasamblat complet. Toate componentele lui sunt verificate, curățate și dezinfectate în detaliu. Consumabilele sunt înlocuite.

 

          

 

Teste speciale

Containerele Pur sunt trecute printr-o serie de teste speciale astfel încât acestea să funcționeze exact la profilul de performanță afiliat beneficiarului.

 

                                        

Verificări sisteme distribuție

Ca parte a întregului contract „Service complet” , o data la doi ani,tehnicienii Condair schimbă complet atomizoarele, și toate funcțiile sistemului sunt verificate îndeaproape. Garanția sistemului va fi extinsă cu încă doi ani.

 

          

 

Schimbul containerelor Pur

Odată la 6 luni, Condair-Systems va trimite un container nou către beneficiar. Containerul vechi va fi trimis înapoi pentru mentenanță. Costul transporturilor va fi suportat de către Condair-Systems.

 

          

 

Livrare express

La sfârșitul servisării containerului vechi și atunci când toate testele au fost admise, acesta va fi împachetat și livrat către beneficiar. În cazul unui eveniment neprevăzut, beneficiarului îi este garantat schimbul în 24 ore.

 

         

 

Analiza microbiologică

În laborator sunt testate mostre de apă împotriva mucegaiului sau bacteriilor dăunătoare. Aceste teste sunt apoi adăugate cărții de mentenanță. Fiecare test poate fi vizualizat de către beneficiar.

 

                                    

 

 

Avantaje competitive:

 

 • Sistemele de distribuție vin în diferite configurații, în funcție de nevoile incintei ce urmează să fie umidificată.
 • Compact, cu opțiuni de configurare multiple.
 • Distribuirea umidității în aer este rapid omogenizată cu ajutorul ventilatorului încorporat de înaltă performanță.
 • Design-ul sistemului este compact, discret și atractiv.

 

Schemă Condair TurboFog Neo:

 

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Umidificator Condair-Systems TurboFog”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Versiuni DisponibileNanoFog, TurboFogNeo, TurboFogNeo2x2,TurboFogNeo8.
Debit / sistem4-32 kg/h
Presiune de lucruca. 85 bar.
Dimensiune atomizare< 15 µm
Consum energetic6.2 W - 34 W / unitate de distribuție