Umidificator hibrid Condair DL

Umidificator hibrid Condair DL

Produs de calitate superioară

Description

Descriere umidificator hibrid Condair DL

Seria DL – Două metode de umidificare adiabatică combinate inteligent.

Umiditatea relativă corectă a aerului are o mare importanță. Condițiile de aer optime pentru confort și protejarea sănătății se află în intervalul de temperatură de 21 până la 22 °C și umiditate relativă între 40% și 60%. În domeniul industriei, umiditatea corespunzătoare a aerului permite cele mai bune rezultate de producție și calitate.

Umidificatorul hibrid Condair DL  se bazează exclusiv pe doua metode de umidificare: pulverizare și evaporare. Acest lucru are ca rezultat rezolvarea durabilă a problemelor cheie care pot apărea atunci când aceste tehnologii sunt utilizate în mod izolat. Prin urmare, acest sistem de umidificare este prima alegere în ceea ce privește igiena, eficiența energetică și rentabilitatea.

 

Umidificare prin pulverizare ( atomizare ).

Apa de umidificare se pulverizează pe suprafața evaporatorului prin duzele de pulverizare moleculare la presiune scăzută. Duzele de pulverizare au un jet reglabil și sunt distribuite în mod optim pe întreaga secțiune transversală a aparatelor. Duza de pulverizare se așează pe o clemă de montare flexibilă care poate fi reglată astfel încât să fie dreaptă sau setată la un unghi de 15 °. Conul de pulverizare a duzei poate fi direcționat astfel încât apa de umidificare să lovească uniform pe întreaga suprafață a evaporatorului. Prin această dispunere se asigură un efect sporit de evaporare și o distribuție uniformă a umidității.

 

Umidificarea prin evaporare.

Unitatea de evaporare patentată fabricată din ceramică de înaltă calitate este poziționată la sfârșitul distanței de umidificare. Aceasta captează apa de umidificare și realizează cea mai bună reevaporare posibilă.. Ceramica permite exploatarea maximă a apei de umidificare împiedicând în același timp acumulările de apă în componentele din aval.

 

Sistem eficient cu presiune scăzută – Modalitatea de lucru cu presiune scăzută permite economisiri considerabile de energie, datorită compresiei reduse. Prin combinarea umidificatorului de aer Condair DL și a osmozei inverse Condair AT2, chiar și o pompă de creștere a presiunii de umidificare devine inutilă.

Aer fără aerosoli – Prin unitatea ceramică de evaporare apa de umidificare este separată complet din curentul apei și este vaporizată eficient.

Sterilizare eficientă – Conceptul HygienePlus cuprinde o serie de măsuri care au ca efect o neutralizare eficientă a microorganismelor. Funcționarea igienică a umidificatorului este asigurată prin utilizarea apei cu osmoză inversă pură, cicluri de spălare și scurgere, un concept brevetat de ionizare cu argint „Hygiene Plus”, dezinfecție opțională cu H2O2 și uscarea cu aer comprimat a liniilor de apă.

Reglare de precizie – Combinația unică a controlului circuitului de pulverizare și reglarea variabilă continuă a cantității de apă permite exactitatea precisă a reglării.

 

Condair DL combină tehnologiile de umidificare prin pulverizare și evaporare pentru a oferi o umidificare adiabatică igienică în conducte cu costuri de operare reduse. O grilă de duze eliberează un spray fin în fluxul de aer către un evaporator ceramic, umezeala care nu este absorbită imediat de aer precipită pe acest evaporator. Pe măsură ce aerul circulă prin suprafața sa poroasă mai multă apă este absorbită de acesta, eficientizând astfel utilizarea apei și minimizând pierderile de apă.

 

Caracteristici și Beneficii:
  • Asigură o umiditate foarte precisă de până la +/- 2% HR;
  • Caracteristici anti-microbiene multiple pentru o funcționare extrem de igienică;
  • Certificat independent oferit de SGS Institut Frensenius pentru funcționarea igienică;
  • Umidificare cu energie redusă, cu beneficiul suplimentar al răcirii prin evaporare;
  • Sisteme eficiente de joasă presiune: Modul de funcționare la presiune scăzută se traduce prin economii semnificative de energie datorită muncii mai mici de compresie;
  • Control precis: Combinația unică dintre acționarea circuitului de pulverizare și controlul continuu al cantității de apă permite un control precis al umidificării.

 

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Umidificator hibrid Condair DL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *