Scopul nostru principal este sã oferim soluții, respectiv optimizarea, eficientizarea și rezolvarea problemelor tale în producție cu ajutorul tehnologiei furnizate de partenerii noștri.

Reprezentăm exclusiv în România, Republica Moldova și Ucraina producători de utilaje și echipamente de top, la cel mai bun raport preț-calitate.

Radu Stănică – Selzer

1.

Cel mai important lucru de știut despre noi e că noi credem că trebuie să ne îngrijim de clienții noștri. Dacă lor le merge bine și nouă ne merge bine. Suntem în aceeași barcă. Și dacă ei au succes, atunci avem și noi.

2.

Poate și pentru că am fost în locul lor, adică am fost clienți. Înainte să înființăm Texco, aceeași echipă am lucrat în domeniul textil, într-o fabrică de ciorapi cu 42 de angajați.

3.

După criza din 2000, am început încet, încet, să construim afacerea în utilaje, piese de schimb și accesorii. Așa ne-am câștigat încrederea clienților, cu promptitudine și seriozitate. Ce-am promis am și făcut. Și am vândut mereu numai produse de calitate. La asta nu facem rabat niciodată.

4.

Azi oferim echipamentele cu care se produc mărcile de top de modă din întreaga lume. Lucrăm și cu toate categoriile de producători, nu numai de îmbrăcăminte, ci și automotive. Tot ce se coase, materiale moi, inclusiv scaune interioare, textil sau pielărie în aeronautică sau mobilă tapițată, marochinărie. Oferim echipamente și utilaje pentru orice producător care folosește ca materie primă materialul textil.

5.

Clienții noștri sunt, cel mai adesea, plătiți la minut. De aceea vor să obțină cea mai bună calitate în timpul cel mai scurt și la cel mai bun preț. Cu cât operațiunea e mai ușoară, cu atât e mai simplu pentru angajații lor. Ca să oferim exact ce le trebuie, mergem cu plăcere la ei acasă, vedem cum lucrează și venim cu îmbunătățiri. Mergem chiar și în producție, la fața locului și le arătăm cum poate utilajul să meargă mai bine, mai repede, mai ușor.

6.

Ne laudă clienții că suntem foarte prompți. Răspundem repede, facem oferte rapid, le dăm sfaturi bune. Cel mai tare ne bucură când clienții își fac un calcul și văd că ies mai ieftin cu un produs de o calitate mai bună. De exemplu, o masă de călcat sau o mașina de croit automată. Dacă iei un produs mai bun, investești în calitate, dar vezi imediat rezultatele.

7.

De multe ori oferim seminarii gratuite clienților noștri, cu specialiști din Germania. Echipamentele clienților noștri poate sunt aceleași de 20 de ani, dar operatorul s-a schimbat de cinci, șase ori. Prinde foarte bine o reîmprospătare a cunoștințelor.

8.

Ca să întâmpinăm nevoile clienților noștri, și să le aratăm că ceea ce spunem este adevarat, luăm utilaje de la partenerii noștri, le montam și le arătăm cum să lucreze cu ele. Apoi, le lăsăm pentru testare gratuit trei, patru săptămâni.

9.

Ne alegem parteneri cu mare grijă, ca în procesul tehnologic să fie cei mai buni. Reprezentăm doar firme de top, care investesc foarte mult în cercetare și inovație. Asta ne face să putem oferi cliențiilor noștri profesionalismul și calitatea de care au nevoie.

10.

Avem un service de cea mai bună calitate, cu tehnicieni școlarizați periodic în Germania. Suntem de asemenea acreditați ISCIR și TÜV. Oferim inclusiv soluții pentru camere curate (clean room) precum și echipamente de laborator.

11.

Confidențialitatea reprezintă un aspect important pentru o colaborare de succes, de aceea o respectăm cu strictețe.

12.

Partenerii noștri lucrează cu brand-uri de top din lume. Mare parte din ei sunt beneficiarii finali ai cliențiilor noștri, cu care am dezvoltat în timp bune relații. Recomandăm cu plăcere fabricile cliențiilor noștri cu capacități de producție disponibile.

13.

Partenerii nostri se numesc acum centre de competență. Adică nu-ți oferă doar un produs, iar apoi uită de tine. Îți oferă consultanță, sfaturi, informații noi. Așa lucrăm și noi. Suntem competenți în domeniul acesta, nu suntem doar un furnizor de utilaje.