Parteneri

Partenerii noștri pentru România, Republica Moldova și Ucraina sunt:

partener-velt

VEIT GROUP

LIDER MONDIAL

Mașini și utilaje de călcat și finisat, prese de termocolat și laminat, generatoare și cazane abur, piese, accesorii și consumabile pentru confecții textile, spălătorii și curățătorii chimice, totul Made in Germany.

partenei-bullmer

BULLMER GmbH

Mașini și utilaje pentru sala de croit, mașini și mese de șpănuit, mașini automate de croit materiale textile, pielărie, grafică.

partener-algotex

ALGOTEX

Lider mondial segmentul Plotterelor. Producător profesionist de Plottere (Imprimante industriale) de toate tipurile. Compatibile cu toate sistemele CAD.

partener-crea

Crea Solution

Cel mai profesional sistem CAD 2D și 3D inclusv soluții ERP la ora actuală dedicat industriei modei, mobilă tapitață, pielărie, automotive.

partener-condair

CONDAIR

LIDER MONDIAL

Grupul Condair oferă sisteme complete pentru controlul umidității. În portofoliul Condair se regăsesc soluții ce țin de umidificare (industrial / rezidențial), dezumidificare sau răcire adiabată.

partener-walther

Walther Pilot

Sisteme complete pentru pulverizare, coating, aplicare adezivi, lacuri și vospele, cabine aplicaţii speciale, pistoale, pompe şi accesorii, etc.

partner-fortuna

FORTUNA Spezialmaschinen GmbH

LIDER MONDIAL

Producător de mașini premium pentru subțiat și egalizat pielea, cauciucul, precum și textilele tehnice. Compania stabilește standarde de performanță în acest domeniu prin durabilitate, precizie și productivitate maxime.

partener-assyst

HUMAN SOLUTIONS GmbH

LIDER MONDIAL

Sisteme de scanare cu LASER, măsurare și evaluarea tridimensională a corpului uman în vederea executării de confecții textile pe măsură și alte aplicații științifice – medicină sportivă, recuperatorie, antropologice. Program “RAMSES” pentru ergonomie în industria automotive, aerospațială, transport.

partener-ring

RING Maschinenbau GmbH

Linii complete şi prese pentru ştanţat orice tip de material mai puţin cele metalice. Oferim consultanţă şi asistenţă tehnică, precum şi cuţite, matriţe complexe de ştantat, iar în atelierul propriu de la Sibiu executăm operații de perforare a pielii în multiple modele.

partener-schonernberger

SCHÖNENBERGER

Sisteme de logistica materialelor în fabrică, transport suspendat interfazic, transport suspendat în depozit, depozitare dinamică și statică, încărcare marfă – totul Made in Germany.

partener-jumag

JUMAG

Producător de cazane de abur Made in Germany cu tehnologie inovatoare proprie de încălzire a apei. Consum energetic extrem de redus datorită utilizării unei tehnologii avansate de producere. Operare simplă datorită unei unități de comandă cu touch screen intuitiv.

Aventics

AVENTICS

Aventics – sisteme și componente pneumatice

Avery Dennison

AVERY DENNISON

AVERY DENNISON GROUP – Mașini, sisteme și soluții complete de etichetare, identificare şi fixare pe suport textil, bricolaj, alimentație publică, carmangerii; pistoale şi fire de plastic, accesorii.

Festo

FESTO

FESTO – Lider tehnologie automatizare.

Loctite

Loctite

Loctite oferă adezivi, materiale de etanșare, tratamente de suprafață pentru orice tip de cerință, inclusiv anaerob, cianoacrilat, epoxidic, topit la cald, silicon, uretan si lumina UV.

Memminger

Memminger – IRO

Memminger – IRO Tehnologie avansată de tricotat.

Norgren

Norgren

Norgren – Liderul mondial al tehnologiilor de mișcare și control al fluidelor.

Prym

PRYM

PRYM– Specialistul pentru design și creație.

Rexroth

Rexroth Bosh Group

Rexroth Bosh Group – tehnologie de control si verificare.

Robuso

Robuso Solingen

Robuso Solingen – Cel mai înalt și avansat nivel de tăiere cu ajutorul foarfecilor.

Röchling

RÖCHLING – Hydroma

RÖCHLING – Hydroma – Butuci şi plăci de ştanţare din poliamidă, polypropilenă – pentru industria automotive, pielărie, textile, industria alimentară.

Staedtler

Staedtler

Staedtler – Producător si furnizor pentru instrumente de scris.

Terra Universal

Terra Universal

Terra Universal – Proiecte complete și echipament laborator pentru camere curate (Clean rooms).