SERVICII

Vrem să fim pentru tine centrul de competență care oferã soluţii optime pentru unitatea ta de producţie.
Cu o echipã de specialişti formată din ingineri, tehnicieni și tehnologi cu o vastã experienţã în domeniu oferim consultanţã, service şi seminarii practice la orice nivel.
Scopul nostru principal este optimizarea, eficientizarea şi rezolvarea problemelor tale din producţie, cu ajutorul tehnologiei furnizate de partenerii noştri.
Astfel, reprezentãm exclusiv în RomâniaRepublica Moldova şi Ucraina producãtori de utilaje şi echipamente de topla cele mai înalte standarde de calitate şi eficienţã. Împreună cu aceștia  oferim competență în domeniul pe care îl reprezentăm și cel mai bun raport preț-calitate.

Service

Cu ajutorul echipei noastre formată din ingineri şi tehnicieni suntem pregătiţi să raspundem solicitărilor tale pentru orice utilaj comercializat de noi  cu servicii prompte: punere în funcţiune, mentenanţă şi revizii.

De asemenea pe baza convenţiilor, asigurăm servicii de postgaranţie.

Consultanță

Sprijin în alegerea celor mai eficiente şi durabile soluţii personalizate care să corespundă în mod real solicitărilor tale prin:

 • Asistenţă tehnică şi comercială online, telefonic, prin email sau la faţa locului;
 • Consultanţă  tehnică şi tehnologică;
 • Cotaţii de preţ pentru achiziţia de utilaje, service pentru reparaţii şi mentenanţă, dispozitive, accesorii, consumabile şi piese de schimb.

Seminarii

Şcolarizare pentru utilajele şi echipamentele comercializate, în vederea înstruirii personalului de deservire şi întreţinere, prin acţiuni directe ce constă în:

 • şcolarizări în momentul punerii în funcţiune a utilajelor;
 • şcolarizări interactive efectuate la sediul beneficiarului pentru personalul de deservire şi de întreţinere a utilajelor;
 • seminarii cu anumite tematici, ce au ca scop prezentarea noutăţilor în domeniu, tehnologiilor folosite la fabricarea unui anumit produs sau a modului de deservire şi întreţinere a utilajelor;
 • îmbunătăţirea fluxului tehnologic

ALTE SERVICII

Pornind de la deviza „Totul pentru industria ta”, suntem unii dintre principalii furnizori de utilaje, echipamente și accesorii industriale de top din țară, cu o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Oferim o gamă variată de produse inovatoare, susținute de soluții optime, adaptate nevoilor beneficarului.

 • Suntem reprezentanța grupului Condair în România și Republica Moldova, oferim servicii complete: proiectam, instalam şi punem în funcţiune sisteme de umidificare și dezumidificare.

 

 • Suntem reprezentanța grupului Bullmer în România, Republica Moldova și Ucraina. Oferim servicii complete pentru sala de croi  ( industria textilă, automotive, pielărie, și alte industrii care folosesc ca materie primă materiale moi )

 

 • Suntem reprezentanța grupului Veit în Romania, Republica Moldova și Ucraina, oferim servicii complete pentru sala de finisat ( industria textilă, automotive și alte industrii care finisează materiale )

 

 • Suntem reprezentața Crea Solution în Romania, Republica Moldova și Ucraina. Oferim servicii complete pentru proiectarea 2D și 3D, sisteme ERP, PLM, CRM pentru industria textilă, automotive, aerospace, mobilă tapițată, pielărie, și alte industrii conexe.

 

 • Oferim consulatanță, service și suport înainte și după achiziție pentru toată gama de utilaje comercializate de compania noastră.
 • Avem peste 20 de ani experiență în servicii de proiectare, instalare și punere în funcțiune a sistemelor de abur tehnologic, vacuum și aer condiționat începând de la cazane, pompe și compresoare, până la consumatorii finali. Partenerii noștri în acest demeniu sunt Veit, Jumag , Hilti și alți. Suntem autorizați I.S.C.I.R. Romania și TUV Germania

 

 • Oferim service și consultanță tehnică și de investiți în timpul și după perioada de garanție, cu tehnicieni și tehnologi proprii școlarizați periodic în Germania precum și piese de schimb din depozitele noastre de la Sibiu și Berdicev, Ucraina.

 

 • Oferim sisteme și soluții profesionale de filtrare, tratare și purificare a apei prin osmoză inversă, dedurizare, deferizatoare, denitrificatoare și alte filtre apă.

 

 • Oferim soluții complete de automatizare

 

 • Pentru clienții permanenți oferim seminarii gratuite practice la sediul clienților noștri, susținute împreună cu specialiștii firmelor partenere în vederea îmbunătățirii procesului tehnologic.