Masă de călcat Veit Varioline CR2 cu absorbție și suflantă

Masă de călcat Veit Varioline CR2 cu absorbție și suflantă

Produs de calitate superioară

Description

Masă de călcat Veit Varioline CR2 cu absorbție și suflantă. Descriere:

 

Veit Varioline CR2 este o masă de călcat universală, folosită în special în procesul de călcat final al diverselor tipuri de îmbrăcăminte. Are o suprafață de călcat specială, cu absorbție și suflantă. Puterea de absorbție și suflare poate fi reglată manual și individual.

Toate mesele Veit au un sistem modular de construcție și un sistem special, patentat de canale de aer construite, astfel încât absorbția și suflarea sa fie extrem de puternice folosind la maxim potențialul motorului instalat de 0,55 kW.

 

Suprafața de călcat la masa CR2 este una atipică, în forma de limbă la vârf și lățită spre bază. Acest tip de masă de călcat industrială este folosit în special în procesul de călcare final, oferind astfel posibilitatea călcării produselor de dimensiuni mici și mari pe aceeași suprafață.

 

Masa mai conține un batiu și un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei. Batiul conține un horn în interiorul încăperii pentru eliminarea aerului rezultat din absorbție.

 

În afara suprafeței principale de călcare, masa mai conține un braț cu suport la care se poate atașa orice tip de formă de călcat în funcție de necesități. Prin rabatarea acestui braț spre interior se acționează un întrerupător electronic care orientează absorbția și suflanta pe acest braț în timpul folosirii formei suplimentare.

 

Oferim o gamă vastă de tipuri de forme suplimentare care se pot atașa brațului, ele ajutând la finisarea diferitelor suprafețe (mâneci, gulere, revere, etc.) ale produsului de îmbrăcăminte finisat.

 

La orice tip de masă de călcat este nevoie de unul sau mai multe tipuri de fiare de călcat, cu talpă de inox sau Teflon, capitonaje specifice procesului de călcare (interfazic sau final), generatoare individuale de abur, condensor pentru conectarea la instalații de abur centralizat. Toate aceste accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texcoshoponline.ro.

 

Toate produsele grupului VEIT protejează mediul înconjurător și buzunarul clienților noștri prin consumul redus de energie, ergonomie, eficiență maximă la o calitate superioară!

 

Avantajele mesei de călcat Veit CR2:

 

  • Suprafața de călcat mare, potrivită pentru finisarea oricărui produs de îmbrăcăminte, indiferent de dimensiuni;
  • Putere de absorbție și suflanta superioară – produsul de îmbrăcăminte trebuie sa părăsească masa de călcat uscat și rece, evitând astfel încrețituri de cusături și șifonări ulterioare;
  • Capitonaje speciale și motor puternic – nu este nevoie de rezistență de încălzire în suprafața mesei pentru menținerea uscată a capitonajului, acesta rămâne uscat în tot timpul procesului de călcare;
  • Reglarea manuală individuală a puterii de absorbție și suflantă;
  • Reglarea pe înălțime a mesei de călcat pentru operatori de înălțimi diferite – ergonomie și ușurință în timpul procesului de călcat;
  • Batiul mesei este construit pe doua suporturi și 2 roti pentru transportarea ușoară a mesei;
  • Sub suprafața de călcat este montată o masă din metal tip suport pentru susținerea piesei de îmbrăcăminte în timpul procesului de călcare, ușurând astfel manipularea piesei de îmbrăcăminte în timpul călcării;
  • Mediu înconjurător plăcut pentru operatori prin eliminarea aerului rezultat prin absorbție, pe hornul special atașat mesei;
  • Posibilitatea adaptării mesei de călcat pentru stângaci;
  • Sustenabilitate și rezistență în timp  – Made in Germany!

 

 

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masă de călcat Veit Varioline CR2 cu absorbție și suflantă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Dimensiuni suprafață de călcat300 x 1400 x 500 mm
Greutate115 kg
Putere electrică400 kW.
Dimensiuni masă800 x 1620 x 2100 mm.