Presă interfazic pentru jachete BRI 605M VC

Presă interfazic pentru jachete BRI 605M VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă interfazic pentru jachete BRI 605M VC. Descriere:

 

BRI 605M VC este o presa de călcat interfazic pentru partea frontala a jachetelor prevazută cu forme de presat concave .

 

Formele de presat concave sunt ideale pentru completarea unei game largi de operațiuni, de ex: descălcarea cusăturilor laterale și ale piepților cu ajutorul fierului de călcat conducând astfel spre o formare perfectă a reperului de finisat.

 

 

Avantajele presei BRI 605M VC:

 

  • Poate fi echipată opțional cu șabloane ajutătoare pentru o finisare mai ușoară a vârfului pensei;
  • Permite schimbarea rapida a programelor atunci când folosiți programatorul BRI-Fashion;
  • Dispune de sistem de transport pentru partea din stânga și din dreapta;
  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
  • Prevazută cu comutator separat pentru selectarea programelor;
  • Distribuitor de bandă programabil BRI-10 pentru 2 role * (taie automat banda de fuzionare la lungimi prestabilite);
  • Optional se poate instala un sistem pentru controlul distanței electro-mecanice;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard;
  • Opțional poate fi instalat un spot de lumină care permite operatorului o vizibilitate mai bună în vederea poziționării optime a materialului pentru operațiunea de presare.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Capitonajele  presei  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă interfazic pentru jachete BRI 605M VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *